Diskusia

Dátum: 06.04.2010

Vložil: LenkaBrea

Titulok: stopy

Zajtra idem na 90% stopovat na cerveny kamen ak by sa chcel niekto pridat budem len rada :D predbezne o 9:00

Dátum: 06.04.2010

Vložil: Veronika - Dodo

Titulok: Re:stopy

mozno my by sme sa pripojili :) tak na 60%, vecer Ti este zavolam ci ano alebo nie....

Dátum: 03.04.2010

Vložil: rasto

Titulok: Podakovanie

Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí sa zúčastnili na sobotnej brigáde. Vďaka vysokej účasti a nasadeniu sa nám podarilo spraviť ešte viac ako sme tajne dúfali :-).
Takže všetým ĎAKUJEME!!

Dátum: 02.04.2010

Titulok: cvicak

NEZABUDNITE ZAJTRA JE BRIGADA, DONIEST RUKAVICE A KTO MOZE HRABLE A SAMOZREJME SEBA... :)

Dátum: 02.04.2010

Vložil: rasto

Titulok: Re:cvicak

A kto mozte tak zoberte kybel, aj viac kusov.

Dátum: 31.03.2010

Titulok: Foto preteky

Nie su nahodou nejake fotky z tej velkej paky??? V albume stale nic nepribudlo :((

Vložil: Martin Don

Titulok: Re:Foto preteky

Fotky sú v článkoch.Keď Rasťo stiahne videa tak ich Veronika dá do fotoalbumu.

Dátum: 30.03.2010

Titulok: Cvičák Blatné

Čaute, v nedeľu 4.4.2010 ideme cvičiť do Blatného. Bude to určite ďalšia skúsenosť. V Blatnom sa cvičí o 8 30.

Titulok: Re:Cvičák Blatné

super, ja by som isla...

Titulok: Re:Re:Cvičák Blatné

Ja tiez pojdem velmi rada :D a chcela som sa spytat, ze ci v piatok by sme si nemohli dat nejaky cvicak alebo aj stopy ked tak.... ak teda nebudete sviatkovat :) A nezabudnite vsetci, ze v sobotu je BRIGADA.... Ak mozte tak si doneste rukavice a vedra a ide sa makat :D:D dufam, ze bude aspon pekne pocasie

Titulok: Re:Cvičák Blatné

Lenka ja osobne nemám v piatok žiadny program. Môžme sa dohodnúť na čokoľvek budeš chcieť, ale odporúčal by som stopy.

Fajn tak mozme dat

Fajn tak mozme dat stopy, ja sa tak snazim ze aspon dva razy do tyzdna takze to presne zapada do mojho planu :) Tak to dame na 9:30 na dubovej?? Kto sa este prida?

Dátum: 01.04.2010

Titulok: Re:Re:Re:Cvičák Blatné

Ja idem tiez :) neviem ci este svojim autom, ale vyuzijeme opat Lenku s histerickou Breou :))

Vložil: Miša-Alan

Ja som sa pridala k tym stopam :) Kde by boli ??

Vyhľadávanie